Temiz (iç) hava kalmak için burada olmalı

Temiz (iç) hava kalmak için burada olmalı

Covid-19'dan önce, iç mekan havası veya bu konudaki hava kalitesi sonradan düşünülmüştü. Temiz hava konuşması çoğunlukla şehirlerdeki kirliliğe odaklandı. Ayrıca yaygın virüslerin havada olduğunu da biliyorduk, ancak genellikle birkaç önlem alındı. Hava kalitesi yalnızca astımlılar veya alerjisi olanlar için değil, herkesin sağlığı ve yaşam kalitesi için önemli olan bir sorundur.

Daha iyi bilmemiz gerektiğini iddia etmek revizyonist tarih. NevadaAir olarak biz ileriye bakmayı tercih ediyoruz, ancak son on ayda öğrendiğimiz her şey göz önüne alındığında, eski yöntemlere geri dönmek artık kabul edilemez. İç hava kalitesine daha aktif bir şekilde yaklaşmamız gerekiyor.

Temiz hava, düzenli egzersiz yapmak ve daha iyi beslenmekle birlikte sağlık planımızın bir parçası olmalıdır. Zamanımızın% 90'ını içeride geçiriyoruz ve tıpkı dışarıda olduğu gibi bu hava kirleniyor. Tanımı ne olursa olsun hava kirliliği sağlığımız için iyi değil.

Daha iyi hava kalitesinin genel faydaları sezgiseldir ve burada bazılarının ana hatlarını veriyoruz, ancak her şeyden önce kişisel sağlık. Temiz hava bizim için ve yaşam kalitemiz için daha iyidir.

Daha az hastalanmayı da içeren sağlık üzerindeki doğrudan etkilerin ötesinde, hava kalitesine aktif bir şekilde yaklaşmak, gönül rahatlığı ve her nefesin mümkün olduğunca saf olduğunu bilmenin rahatlığı anlamına gelir. Bu konfor, daha fazla kolaylık, mutluluk ve üretkenlik anlamına gelir. Konfor, kendi iş arkadaşlarınızın veya çalışanlarınızın ötesine geçer, ancak müşterilerinize de uzanır. Bu özellikle okullarda, spor salonlarında, bakım evlerinde ve müşteriye dönük diğer işletmelerde önemlidir.

Şimdi teori açık, ancak önemli olan onu gerçek dünyaya uygulamak. Mümkün olan her yerde ve dış havanın iyi olduğunu varsayarak, DSÖ, iş yerlerimizde pencereleri açık bırakmayı ve hava akışı oluşturmayı tavsiye etmektedir. Basit bir çözüm, ancak kışın, yağmurun ve dış sesin pratik olmaması ve dış havanın temiz olmasına bağlı olan bir çözüm.

Daha gerçekçi çözüm mekanik ventilasyona sahip olmaktır, ancak daha ileri bir adım atmalı ve proaktif olmalıyız ve yapmalıyız. Mekanik havalandırma sistemine havadaki ve yüzeylerdeki virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren bir teknoloji ekleyerek, kendinizi hava kalitesini iyileştirmek için son teknoloji bir yaklaşımla bulursunuz.

NevadaAir olarak, Birleşik Krallık merkezli ActivePure® Technology distribütörüyüz. Piyasadaki en hızlı ve en güçlü hava ve yüzey temizleme teknolojisidir. Bu tak ve çalıştır cihaz 7/24 çalışabilir ve kimyasal veya ozon kullanılmadan gerçek zamanlı olarak kirlenmeyi en aza indirir. Küf, mantar, MRSA, E-Coli ve Staph gibi hem havada hem de yüzeylerdeki diğer virüs ve bakterilerin yanı sıra Covid-19'u da öldürdüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

ActivePure® Teknolojisine sahip ürün gamımızdakiler gibi aktif temizleyiciler, Covid-19'un yayılmasını durdurmak için çok önemlidir ve endemik hale geldikçe daha uzun vadeli bir çözüme ihtiyaç vardır. Şirketler uzun vadede yeniden kontaminasyonu ve çapraz kontaminasyonu ele almalıdır ve temsil ettiğimiz teknoloji bunun için benzersiz bir şekilde uygundur ve bu nedenle işletmelerin bundan kaynaklanan risklerini azaltır. Riskin ötesinde, iç mekan hava kalitesini sağlamak da iyi bir iştir.

İşçiler ve müşteriler. Şirketler spor salonu üyeliğinden sağlık sigortasına ve yemeklere kadar çeşitli avantajlar sunar, öyleyse neden yüksek kaliteli iç mekan havası olmasın?

Pandemi hava kalitesini çok daha ön plana çıkardı, ancak kendimiz için talepkar hava kalitesini sürdürmemiz ve bu arayışta proaktif olmamız gerekiyor. İç hava kalitesinin kalıcı olmasını sağlamalıyız ve bunu yapacak gücümüz var.

Son Yazılar