Aerus ActivePure Teknolojili Hava Temizleyici Laboratuvar Sonuçlarında Yüzeylerde COVID-19'u Öldürüyor

Aerus ActivePure Teknolojili Hava Temizleyici Laboratuvar Sonuçlarında Yüzeylerde COVID-19'u Öldürüyor

DALLAS (30 Eylül 2020) - Yüzey ve hava temizleme çözümlerinde dünya lideri olan Aerus, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ActivePure Teknolojisine sahip Hidroksil Püskürtücülerdeki bağımsız test sonuçlarının, ürünün yüzeylerdeki SARS-CoV-2 virüsünü öldürdüğünü doğruladığını duyurdu. Bağımsız Gıda ve İlaç İdaresi uyumlu laboratuvar tarafından yürütülen test verileri, MRIGlobal, yedi saat içinde canlı SARS-CoV-2 virüsünün% 99.98 yüzey ölüm oranını belirledi. SARS-CoV-2, COVID-19'a neden olan virüstür.

Aerus'un ödüllü ActivePure Teknolojisinin yüzeylerdeki ve havadaki mikroskobik patojenleri ve kontaminantları yok ettiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve FDA tarafından Class II Medical Device 510 (k) olarak onaylanan Aerus Medical Guardian da dahil olmak üzere 70'in üzerinde Aerus ürününde mevcuttur. .ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Hidroksil Püskürtücü, dahili aerosol patojenler ve yüzey kirleticiler üzerinde çalışan uygun fiyatlı, mobil, tak ve arındırıcı bir hava temizleyicidir.

Kontrollü, bağımsız laboratuvar çalışmaları,

Aerus ActivePure Air and Surface Purifier
  • ActivePure Teknolojili Aerus Hidroksil Püskürtücü ile koruyucu bir biyofilm ile kaplandığında bile üç saatlik SARS-CoV-2'de 93% öldürür
  • ActivePure Teknolojili Aerus Hidroksil Püskürtücü ile koruyucu bir biyofilm ile kaplandığında bile altı saatlik canlı SARS-CoV-2'de %98 yüzey ölümü
  • ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian, FDA 510 (k) Onaylı Sınıf II Tıbbi Cihaz ile sadece 30 dakikada havadan RNA virüslerinin% 99,999 öldürme oranı
  • ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian ile 60 dakikada havadan RNA virüslerini% 99,9999 öldürme oranı

"COVID-19'u iç mekanlarda öldürmek ve dünyayı işine, okula ve daha güvenli bir şekilde hayata döndürmek için bağımsız laboratuvar çalışmalarında kanıtlanmış bir teknolojimiz var. Aerus CEO'su Joe Urso, birimimiz, yalnızca yedi saatlik kurulumun ardından alana yeniden getirilen yeni COVID-19 virüslerinin% 99,98'ini yok etmek için gerçek zamanlı olarak çalışıyor ”dedi. "Verilerimizin etkinliği, daha önce bildirilen diğer RNA ve DNA virüs test verilerimizle tutarlıdır ve yüzey ve hava temizleme sistemlerimizde kullanılan ActivePure Teknolojisinin mevcut en hızlı etkili sürekli çözüm olduğunu doğrulamaktadır. ActivePure Teknolojisi çözümlerimizle bu COVID-19 dezenfeksiyon sonuçlarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. "

ActivePure Teknolojisi Ne Kadar Farklıdır?

Hava temizleyicileri genellikle iki kategoriye ayrılır: aktif veya yakalama tabanlı. Adından da anlaşılacağı gibi, ActivePure Teknolojisi, ActivePure Teknolojisine sahip ActivePure Aerus Hidroksil Püskürtücülü Aerus cihazlarının, yalnızca havayı değil, aynı zamanda yüzeyleri dezenfekte etmek ve arındırmak için ActivePure Teknolojili Aerus Hidroksil Püskürtücüsü sağlayan aktif tabanlı bir dezenfeksiyon çözümüdür. Aerus’un patentli teknolojisi, serbest oksijen ve su moleküllerini kullanır ve bunları ActivePure Molekülleri olarak bilinen güçlü oksitleyicilere dönüştürür ve odaya geri salınarak iç alanı doldurur. ActivePure Molekülleri günün 24 saati gerçek zamanlı olarak sürekli olarak odanın patojenlerini ve kirletici maddelerini araştırın ve yok edin.

Yakalama tabanlı hava temizleyicileri gerçek zamanlı olarak çalışmaz ve yalnızca bir HEPA filtresi, karbon veya ultraviyole ışık yoluyla yakalanan ve öldürülen kirletici maddelere karşı etkilidir. Bu birimler, tasarım gereği, havadaki patojenlerin bir kısmını azaltmada yalnızca kısmen etkilidir ve yüzeylerdeki patojenlerin tedavisinde etkili değildir. Bi-polar iyonizasyon gibi diğer cihazlar, Hastalık Kontrol Merkezleri (CDC) ve Amerikan Isıtma, Soğutma ve Klima Mühendisleri Derneği (ASHRAE) tarafından belirtildiği üzere şüpheli sonuçlara sahiptir.

ActivePure Teknolojisi:

  1. Yüzeyleri ve havayı aktif ve sürekli olarak dezenfekte ederek gerçek zamanlı olarak kontaminasyonu, yeniden kontaminasyonu ve çapraz kontaminasyonu en aza indirir
  2. İşgal edilen alanlarda kullanım için güvenli
  3. kimyasallar veya ozon olmadan çalışır ve viral kirleticileri zararsız yan ürünlere ayırır

Aerus, SARS-CoV-2 yüzey patojenlerinin azaltılmasında kullanılmak üzere ActivePure Teknolojili Aerus Hidroksil Püskürtücü için Acil Kullanım İzni (EUA) için FDA'dan son onayı bekliyor. Sonuçlar ayrıca Aerus tarafından FDA eşdeğeri Kanada ve Avrupa Birliği düzenleyicilerine sunulmuş ve SARS-Cov-2 koronavirüs ile savaşmak için Aerus ActivePure cihazlarını temizlemeleri istenmiştir. Aerus, tüm yetki alanlarında izin almayı beklemektedir.

Ayrıca Aerus, ActivePureTechnology'nin FDA izni için havadan SARS-CoV-2 virüsü üzerindeki etkinliğini göstermek için bağımsız laboratuvar testleri yürütmektedir.

ActivePure Teknolojisi, hem taşınabilir hem de yüklü geniş bir ürün yelpazesinde mevcuttur ve Aerus, Aerus Enterprise Solutions (AES) ve Vollara dahil sınırlı sayıda şirket tarafından satılmaktadır.

ActivePure Teknolojisinin etkinliği hakkında daha fazla bilgi için lütfen havayuzeytemizleme.com/covid-19 adresini ziyaret edin.

AERUS'UN AKTİVEPURE TEKNOLOJİSİ HAKKINDA:

Aerus, sağlık hizmetleri, eğitim, ticari ve kamu tesisleri, konaklama ve konut uygulamaları için aktif, sürekli yüzey ve hava temizleme sistemlerinde dünya lideridir. Aerus, şimdiye kadar keşfedilmiş en güçlü yüzey ve hava temizleme teknolojisi olan ve kendi sınıfında Uzay Vakfı tarafından Sertifikalı olarak tanınan tek patentli ActivePure Teknolojisinin dünya çapında özel sahibidir. Uzay Teknolojisi ve 2017'de Uzay Vakfı Onur Listesi'ne girdi. ActivePure Teknolojisi, orijinal olarak NASA tarafından geliştirilen teknolojiye dayalı olarak Aerus tarafından tasarlanmıştır. Erken aşama NASA tasarımlarından gelişen ActivePure Teknolojisi, tüm iç mekan yüzeylerinde ve havadaki kirletici madde sayısını hızlı, proaktif ve sürekli olarak en aza indirir. Sistemler, kontaminantları temas halinde yok eden, RNA ve DNA virüsleri, bakteriler ve küf gibi hastalıklara maruz kalmayı azaltan mikroskobik altı hidroksiller ve iyonlar olan ActivePure Molekülleri üretir. Bağımsız bilimsel veriler, patentli ActivePure Teknolojisinin şimdiye kadar keşfedilmiş en güçlü hava ve yüzey temizleme çözümü olduğunu ve yüzey mikroorganizmalarını ve havadaki kirleticileri% 99'dan fazla azalttığını defalarca göstermektedir. Tüm dünyada sergilenen Aerus ActivePure rozeti, iç mekanda 7/24 kesintisiz yüzey ve hava koruması olduğu konusunda içinizin rahat olmasını sağlar. 2020 yılında, ActivePure ile Aerus Medical Guardian, FDA Sınıf II Tıbbi Cihaz olarak tescil edildi ve onaylandı. Diğer birçok teknolojiden farklı olarak ActivePure, insanlar tarafından işgal edildiğinde kapalı alanlarda güvenle kullanılabilir - patojenlere maruziyeti hızlı, sürekli ve güvenli bir şekilde azaltır. Patentli ActivePure Teknolojisi, ABD'de tasarlanmış, tasarlanmış ve üretilmiştir ve Aerus Holdings, LLC'nin bir bölümüdür. Daha fazla bilgi için lütfen havayuzeytemizleme.com adresini ziyaret ediniz.

AERUS HAKKINDA:

1924 yılından bu yana, Aerus Holdings LLC (eski adıyla Electrolux Corp. USA), Kuzey Amerika'da ve dünya çapında 70'den fazla ülkede en sağlıklı iç mekan ortamlarını yaratmak için en son teknolojileri ve benzersiz hizmeti sunmaya kendini adamıştır. Bu süre boyunca, Aerus ürünleri 50 milyondan fazla işyerinin ve evin korunmasına yardımcı oldu ve Smithsonian'da onurlandırıldı. Aerus şirketler ve markalar ailesi Aerus, Beyond by Aerus, Vollara, ActivTek, Aerus Enterprise Solutions ve AirScrubber by Aerus'u içerir. ActivePure Teknolojisi, orijinal olarak NASA tarafından geliştirilen teknolojiye dayalı olarak Aerus tarafından tasarlanmıştır.

Son Yazılar