NASA Tabanlı ActivePure Technolojisi FDA uyumlu Askeri Laboratuar Testleri havadaki SARS CoV-2 virüs% 99.9 ortadan kaldırır

NASA Tabanlı ActivePure Technolojisi FDA uyumlu Askeri Laboratuar Testleri havadaki SARS CoV-2 virüs% 99.9 ortadan kaldırır

DALLAS, TX: 14 Aralık 2020: ActivePure Technologies, LLC, havayı temizlediğini duyurdu teknoloji, kapalı bir ortamda yüksek konsantrasyonlu havada taşınan SARS-CoV-2 virüsünün% 99,9'undan fazlasını etkisiz hale getirmiştir. tespit edilebilir seviyelerin altında, sadece 3 dakikada ayar. ActivePure Technology® testi yapıldı dünyanın en iyi biyogüvenlik test tesislerinden biri olan Texas Üniversitesi Tıp Şubesi (UTMB) tarafından, esas olarak ABD ordusu ve Hastalık Kontrol Merkezleri (CDC) için testler.

Dr. William (S. Lawrence, PhD, UTMB’deki Galveston National Aerobiyoloji Hizmetleri Bölümü direktörü Laborant), "Bu sonuçlar, teknolojinin laboratuar ortamında etkinliğini göstermektedir" dedi.

ctivePure Technologies, ticari, konut ve tıbbi ortamlarda havada ve sert yüzeylerde bulunan SARS-CoV 2 virüs miktarını azaltmak için teknolojinin yaygın kullanımını öngörmektedir. ActivePure Teknolojisi, 10 yılı aşkın bir süredir hava temizleyici olarak perakende pazarında yer almaktadır. HVAC sistemlerinin bir parçası olarak veya şirketin taşınabilir hava temizleme ünitelerinin içindeki temel teknoloji olarak kurulur. ActivePure Technologies şu anda tüm markalar ve ürün gruplarında yılda yaklaşık 500.000 ActivePure birimi satmaktadır ancak distribütörlerinden gelen talepte muazzam bir artış görüyor. pandemi nedeniyle.

ActivePure Teknolojisi, viral partiküllerin gerçek zamanlı olarak ortadan kaldırılmasıyla havadaki koronavirüse karşı saldırıya geçmemizi sağlıyor, böylece bizim yakın ve değerli olan spor salonları, restoranlar, lokantalar, tiyatrolar, güzellik salonları ve berber dükkanları gibi alanları geri kazanabiliriz. ActivePure Technologies, LLC'nin Başkanı ve CEO'su Joe Urso, ”dedi. "Geleneksel, pasif, filtreleme tabanlı hava temizleyicilerden farklı olarak, ActivePure hemen çalışır ve yakalama veya maruz kalma süresi gerektirmez. Bir odayı, virüsleri anında bileşen parçalarına ayıran ve onları zararsız hale getiren virüs nötrleştirici parçacıklarla hızla ve sürekli olarak doldurur.

Urso, "ActivePure bir kişiyi virüsleri etkisiz hale getiren koruyucu hava ile çevreliyor," diye ekledi, "bu özellikle tıbbi bir ortamda önemlidir. Bunu bir tür Kişisel Koruyucu Ekipman (KKD) olarak düşünüyorum."

Cleveland Clinic, teknolojinin cerrahi alan enfeksiyonlarını azaltıp azaltamayacağını görmek için ameliyathanelerindeki ActivePure üniteleriyle 2 yıllık bir çalışma yürütüyor. Sonuç araştırması başkanı Daniel Sessler, “Cleveland Clinic, en güvenli bakımı sağladığımızdan emin olmak için uygulamaları sürekli olarak uyarlar. Hastalar. "Bu ölümcül salgında," Urso ekledi, "insanlar güvenebilecekleri bir havaya sahip olmalı."

UTMB araştırması, Kasım 2020'nin sonlarında, dünyanın en ölümcül patojenlerini inceleyen bir Biyo Güvenlik Seviyesi (BSL) -3 ve -4 laboratuvarında gerçekleştirildi. Şu anda, neredeyse tüm BSL-4 analizleri Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine (CDC) ve askeri testlere ayrılmıştır. CDC'ye göre, BSL-4 tesisleri "hayatı tehdit eden hastalıklar açısından yüksek risk oluşturan ajanları incelemek için kullanılıyor."

testler, FDA yönergelerine ve protokollerine göre üç kez yapıldı. Canlı SARS-Cov-2 virüsü, son derece yüksek konsantrasyonlarda (7+ günlük veya mililitrede 10 milyondan fazla parçacık) bir test odasına püskürtüldü.

3 dakika içinde, ActivePure Teknolojisi tabanlı Aerus® Pure & Clean ve Vollara® Air & Surface Pro üniteleri, en düşük ayar olan dakikada yalnızca 29 fit küp hava hareketine kalibre edildi, virüsün konsantrasyonunu en fazla 1,6 log'a düşürdü. % 99.96'lık bir azalma. Laboratuar yalnızca 1,6 günlüğe kadar ölçüm yapabildi, bu nedenle gerçek sonuçlar% 99,99 veya daha fazla düşüşle sonuçlanmış olabilir. 3 Birimler yalnızca ActivePure Teknolojisini kullandı; birimlerdeki diğer tüm arıtma teknolojileri devre dışı bırakıldı veya kaldırıldı.

ActivePure® Mühendislik Başkan Yardımcısı Andy Eide, “En iyi savunmanın iyi bir saldırı olduğuna inanıyoruz. Saldırıya çıkmak ve SARS-CoV-2 virüslerini proaktif olarak etkisiz hale getirmek, maskenize ulaşan veya dokunabileceğiniz yüzeylere inen virüs miktarını en aza indirmenin oldukça etkili bir yoludur. " "Evlerden ofislere, otel odalarına, asansörlere ve hatta arabalara kadar akla gelebilecek her ortamda endişelere hitap eden ActivePure ile yaklaşık 100 farklı ürün üretiyoruz."

Urso, laboratuvarın tatillerden önce tam bir raporun beklendiğini söyledi. “Kasım araştırması, ActivePure teknolojisinin üç dakikada muazzam azalmalar sağladığını, ancak daha kısa sürelerin test edilmediğini buldu. Şimdi benzer veya daha iyi sonuçları ne kadar hızlı elde edebileceğimizi görmek için etkinliği sadece 30, 60 ve 120 saniyede test edeceğiz. Ve gelecekte diğer yüksek derecede bulaşıcı patojenleri test etmek için BSL-3 ve 4 laboratuvarlarıyla birlikte çalışacağız. "

ActivePure Technologies, LLC Hakkında

2017 yılında, daha önce Aerus Holdings LLC olarak bilinen ActivePure Technologies LLC, Uzay Vakfı tarafından NASA'nın tüm insanlık için yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla orijinal olarak geliştirilen teknolojiyi etkili bir şekilde uyarlayan ve pazarlayan tek yüzey ve hava temizleme teknolojisi olarak tanındı. SpaceX sponsorluğunda düzenlenen bir resepsiyonda Uzay Teknolojisi Onur Listesi'ne alındı.

ActivePure, aşırı yüklü, mikroskobik altı parçacıkları muazzam bir hızda gönderen patentli bir bilimsel süreçtir. Bu parçacıklar, ortam suyu ve oksijen molekülleri arasındaki reaksiyonlar, patentli bir matris kaplama ve spesifik bir UVC ışık dalga boyuyla oluşturulur. Parçacıklar virüsler, bakteriler ve hava kirleticileriyle çarpışır ve onları hemen zararsız elementlere dönüştürür.

Teknoloji, HVAC montajcıları tarafından ve kanıtlanmış patojen öldürme gücü nedeniyle taşınabilir üniteler olarak birkaç yıldır kullanılmaktadır. Bir milyondan fazla ActivePure sistemi şu anda Cleveland Clinic gibi hastanelerde ve Texas State Capitol, evler, restoranlar, ofisler ve diğer kamusal alanlar dahil olmak üzere devlet binalarında ön saflarda çalışanların korunmasına yardımcı olmak için kullanılıyor.

Haziran ayında FDA, bir Aerus Medical Guardian ünitesine yerleştirilen ActivePure teknolojisini, SARS-CoV-2.5'e benzer bir RNA virüsü dahil olmak üzere altı farklı patojeni etkisiz hale getirmek için dolu odalarda kullanılmak üzere Sınıf II Tıbbi Cihaz olarak temizledi Önceki araştırmalar, ActivePure'un yüzeylerdeki COVID-19 virüsünü etkisiz hale getirdiğini buldu.

HEPA, UV ışığı ve MERV-13 gibi diğer kamuoyuna duyurulmuş sistemler pasif, yavaştır ve patojenleri yakalayabilir, ancak onları yok edemez. Diğerleri o kadar tehlikelidir ki insanlar ve evcil hayvanlar çalışırken odada bulunamazlar.

Son Yazılar