FDA, ActivePure Teknolojili Aerus Medical Guardian için Sınıf II Tıbbi Cihaz Açıklığı Verdi

FDA, ActivePure Teknolojili Aerus Medical Guardian için Sınıf II Tıbbi Cihaz Açıklığı Verdi

ActivePure, şimdiye kadar keşfedilmiş en güçlü yüzey ve hava temizleme teknolojisidir.Kullanılan alanlarda güvenle çalışabilir ve gerçek zamanlı olarak yeniden kirlenmeyi önler.

Profesyonel sağlık bakımı ortamlarında kullanılmak üzere tasarlanmış bağımsız, taşınabilir bir ünite olan ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian, 7/24 havadan kirletici madde azaltma çözümüdür. Birim, kendi nazik, havayı ozon kullanmadan sürekli ve aktif olarak temizlemek için NASA'dan ilham alan ActivePure Teknolojisini kullanıyor. ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian çok sayıda insan tarafından işgal edildiğinde bile kurulduğu odaları korumak için günde 24 saat güvenle çalışır.

Aerus healthcare-specific air purifier cleared by FDA FDA tarafından onaylanan ürün tıbbi amaçlıdır ve staphylococcus epidermidis ve erwinia herbicola bakterilerini azaltmak için kullanılır; MS2 ve Phi-X174 virüsleri; aspergillus niger mantar sporları; ve 70F ila 71F,% 40 -% 45 RH sıcaklık kontrollü profesyonel sağlık bakımı ortamında havadan gelen bacillus globigii bakteri sporları.

Aerus'un CEO'su Joe Urso, "Şimdiye kadar, sağlık hizmetleri ortamlarında hava temizleme için önleyici tedbirlerde açık bir altın standart yoktu - ve ActivePure Teknolojili Aerus Medical Guardian bu boşluğu dolduruyor" dedi. “Çığır açan teknolojimizin hastanelerde oyun değiştirici olacağına inanıyoruz. Hastaneler ve tıbbi tesisler, ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian'ın yaptığı gibi havadaki patojenleri azaltmak için hızla çalışan aktif bir hava temizleme sistemine asla sahip olmadı. Güçlü teknolojimiz ve uygun fiyatlı Aerus Medical Guardian birimimiz, sağlık hizmeti sağlayıcılarına ve hastalarına hak ettikleri daha yüksek düzeyde koruma sağlıyor. ”

Ürün Etkinliği ve Testi

ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian, bağımsız laboratuvar testlerinde aşağıdakileri önemli ölçüde azalttığını göstermiştir:

  • MS2 bakteriyofaj RNA virüsü
  • Phi-X147 bakteriyofaj DNA virüsü
  • Staphylococcus epidermidis - gram pozitif bakteriler
  • Erwinia herbicola – gram negatif bakteriler
  • Aspergillus niger mantar küfü
  • Bacillus globigii bakteri küfü

Aerus Medical Guardian Teknolojisi

ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Medical Guardian, benzersiz, patentli ActivePure Hücresi aracılığıyla sürekli aktif yüzey ve hava temizliği sağlar. Dahili bir fan, ünitenin bulunduğu odadan hava çeker. Hava, iyon fırçalarından oluşturulan negatif iyonların gelen kirletici maddeleri yüklediği, zıt yüklü karbon kaplı HEPA filtre ortamının geçen havadan daha kolay sürüklenebildiği üniteye taşınır. Hava filtreden çıkarken, iki ultraviyole ampul ve tescilli bir metal bazlı fotokatalizör içeren ActivePure Hücresinden geçer. Bu katalizör, UV ampullerinden gelen enerjiye maruz kaldığında, organik bileşikleri oksitlemek, mineralize etmek ve organik olmayan formlara dönüştürmek için ortam havasına giren hidroksil radikalleri ve süper iyonları oluşturur. ActivePure Molekülleri olarak bilinen salınan parçacıklar, odanın tüm hava boşluğunu doldurur ve RNA virüsleri, DNA virüsleri, bakteriler, küfler ve mantarlar dahil olmak üzere mikroskobik patojenleri hızla arar ve yok eder. Oysa yakalama olarak da bilinen pasif teknoloji, hava temizleyicileri patojenlerin cihazdan geçmesini gerektirir.

ActivePure Teknolojisine sahip hava temizleme sistemleri şu anda Brezilya, Kanada, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya ve Tayland dahil olmak üzere uluslararası sağlık sistemlerinde de kullanılmaktadır.

ActivePure teknolojisinin laboratuvar sonuçları, teknolojinin havadaki DNA virüslerini, RNA virüslerini ve bakterileri yok ettiğini her zaman kanıtlamıştır. Bununla birlikte, tarihsel olarak halkın büyük çoğunluğu, COVID-19'a kadar kirleticileri ve alerjenleri ortadan kaldırmak için hava temizleyicilere baktı ”dedi. “ActivePure Teknolojili Aerus Medical Guardian sağlık tesisleri için tasarlanırken, aynı teknoloji 99'dan fazla ürünümüzün altısında bulunabilir. Ve uygun fiyatlı ve metrekare başına 1-2 $ gibi düşük bir fiyatla satılıyor. ActivePure Teknolojisi, diğer yakalama tabanlı teknolojilerden çok farklı çalışır.Farklar, zaman diliminde ve etkinliktedir. Yakalamaya dayalı bir teknoloji sonunda işe yarayabilirken, çok daha uzun sürecek ve o kadar etkili olmayacaktır. Basitçe ifade etmek gerekirse, üretilen en hızlı ve en güçlü hava temizleyicileri ActivePure Teknolojisini içerir. Hız her şeyi değiştirir. Neden bu riski alalım?

ActivePure, sağlık hizmetleri, ticari ve kamu tesisleri ve konut uygulamaları için aktif, sürekli yüzey ve hava temizleme sistemlerinde dünya lideridir. Erken aşama NASA tasarımlarından gelişen ActivePure Teknolojisi, tüm iç mekan yüzeylerinde ve havadaki kirletici madde sayısını hızlı, proaktif ve sürekli olarak en aza indirir. Sistemler, temas halinde kontaminantları yok eden ve RNA ve DNA virüsleri dahil hastalıklara maruz kalmayı azaltan özel hidroksiller ve iyonlar olan ActivePure Molekülleri üretir. Bağımsız bilimsel veriler, patentli ActivePure Teknolojisinin en güçlü olduğunu defalarca göstermektedir. şimdiye kadar keşfedilmiş hava ve yüzey temizleme çözümü, yüzey mikroorganizmalarının ve havadaki kirletici maddelerin% 99'undan fazlasını azaltır. Tüm dünyada sergilenen ActivePure rozeti, 7/24 kesintisiz yüzey ve hava koruması olduğunu bilerek, bir alana giren herkese gönül rahatlığı sağlar. 2020'de Aerus Medical Guardian, FDA Sınıf II Tıbbi Cihaz olarak tescil edildi ve onaylandı. ActivePure 2017'de Uzay Vakfı tarafından NASA'nın tüm insanlık için yaşam kalitesini iyileştirmek için orijinal olarak geliştirilen teknolojiyi etkili bir şekilde uyarlayan ve pazarlayan tek yüzey ve hava arıtma teknolojisi olarak kabul edildi ve Uzay Teknolojisi Onur Listesi'ne alındı. ActivePure Teknolojisi, ABD'de tasarlanmış, tasarlanmış ve üretilmiştir ve Aerus Holdings, LLC'nin bir bölümüdür.

AERUS HAKKINDA:

1924'ten beri, Aerus Holdings LLC (eski adıyla Electrolux ABD), Kuzey Amerika'daki en sağlıklı iç mekan ortamlarını yaratmak için en son teknolojileri ve benzersiz hizmeti sunmaya kendini adamıştır ve dünya çapında 70'den fazla ülkede. Bu süre boyunca, Aerus ürünleri 50 milyondan fazla işyerinin ve evin korunmasına yardımcı oldu ve Smithsonian'da onurlandırıldı. Aerus şirketler ailesi Aerus, Beyond by Aerus, Vollara, ActivTek, Aerus Enterprise Solutions ve AirScrubber by Aerus'u içerir. Aerus, şimdiye kadar keşfedilmiş en güçlü hava ve yüzey temizleme teknolojisi olan ve kendi sınıfında Uzay Vakfı tarafından Sertifikalı Uzay Teknolojisi olarak tanınan ve Uzay Teknolojisi Onur Listesi'ne dahil olan ActivePure Teknolojisinin dünya çapındaki münhasır sahibi. ActivePure Teknolojisi, orijinal olarak NASA tarafından geliştirilen teknolojiye dayalı olarak Aerus tarafından tasarlanmıştır.

Son Yazılar