Aerus'un ActivePure Teknolojisi, Prestijli Uzay Teknolojisi Onur Listesi'ne Alındı: 30 Yılda Böyle Bir Onur Alan 75 Teknolojiden Biri

Aerus'un ActivePure Teknolojisi, Prestijli Uzay Teknolojisi Onur Listesi'ne Alındı: 30 Yılda Böyle Bir Onur Alan 75 Teknolojiden Biri

DALLAS (30 Eylül 2020) - Hava ve yüzey arıtma çözümlerinde dünya lideri olan Aerus, bugün FDA uyumlu bağımsız laboratuvar MRIGlobal tarafından yürütülen test verilerinin canlı SARS-CoV-2 virüsünün% 99.98 yüzey öldürme oranını belirlediğini duyurdu. Aerus Hydroxyl Blaster hava ve yüzey temizleyicisiyle sadece 7 saatte

Çalışmada toplanan veriler, Aerus Hydroxyl Blaster ve patentli ActivePure Teknolojisi ile koruyucu bir biyofilm ile kaplandığında bile, canlı SARS-CoV-2'de 3 saatte% 93 yüzey ölümü ve 6 saat içinde% 98 yüzey ölümü gösterdi.

Ayrıca Aerus, ActivePure Teknolojisinin havadaki SARS-CoV-2 virüsü üzerindeki etkinliğini göstermek için bağımsız laboratuvar testleri yürütmektedir. Bu sonuçlar gözden geçirilmesi ve onaylanması için FDA'ya sunulacaktır. Aerus Technology, ActivePure ile FDA 510 (k) tarafından onaylanan Aerus Medical Guardian ile kanıtlandığı üzere, havadan RNA virüslerini yalnızca 60 dakikada% 99,9999 ve 30 dakikada% 99,999 öldürme oranına sahiptir ve Aynı anda yüzey patojenlerini yok ederken havadaki patojenlerde maddi olarak daha hızlı performans gösterir. Aerus Hidroksil'deki patentli, fotokatalist ActivePure Teknolojisi Blaster, AerusFDA Sınıf II Tıbbi Cihaz, Aerus Medical Guardian'da kullanılan ActivePure Teknolojisinin aynısıdır.

Aerus, yaklaşan SARS-CoV-2 RNA virüsü hava yoluyla yapılan testlerinin hem hız hem de SARS-CoV-2 virüsünün azaltma seviyesinde güçlü performans göstereceğinden emindir. hava, lipid olmayan vekil, MS2 Bakteriyofaj RNA virüsü ile havadan taşınan test sonuçlarına göre. SARS-CoV-2 RNA virüsü, FDA'nın, yok etmenin lipid olmayan virüslere göre daha kolay olduğunu kabul ettiği bir lipid virüsüdür. Aerus çalışıyor SARS-CoV-2 virüsü üzerindeki havadan dezenfeksiyon oranını hızlı bir şekilde doğrulamak için. Mevcut olduğunda, bu veriler izin için FDA'ya sunulacaktır.

Aerus, SARS-CoV-2 yüzey patojenlerinin azaltılmasında kullanılmak üzere ActivePure Teknolojili Aerus Hidroksil Püskürtücü için ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nden (FDA) Acil Kullanım İzni (EUA) tarafından son onay bekliyor. Sonuçlar ayrıca Aerus tarafından FDA eşdeğeri Kanada ve Avrupa Birliği düzenleyicilerine sunulmuş ve SARS-CoV-2 koronavirüs ile savaşmak için Aerus ActivePure cihazlarını temizlemeleri istenmiştir. Aerus, yakın gelecekte tüm yetki alanlarında izin almayı bekliyor.

Aerus ActivePure'ün Aerus'un hava temizleme cihazlarının içinde bulunan patentli bal peteği matrisi, ne olursa olsun yüzeylerde ve havada RNA ve DNA virüslerini ve patojenleri arayıp yok ettikleri hava boşluğuna geri salınan, ActivePure Molekülleri veya hidroksiller olarak bilinen güçlü oksitleyiciler oluşturur. ve bunu odadaki insanlarla güvenle yapın. ActivePure Technology tarafından başarıyla test edilen ve yok edilen virüsler arasında SARS-CoV 2, Domuz Gribi (H1N1), Kuş Gribi (H5N8), Hepatit A (HAV), MS2 Bakteriyofaj ve Murine Norovirüs ile Staphylococcus Epidermidis dahil diğer kirleticiler bulunur. , MRSA, E Coli, C Diff, Hepatit A, Aspergillus Niger Fungal, siyah küf, legionella pneumophila ve Uçucu Organik Bileşikler.

Piyasada, kapalı bir alandaki kirletici maddeleri azaltmak için yalnızca bir HEPA filtre, karbon filtre, ultraviyole ışık veya pasif PCO'ya dayanan birçok yakalama tabanlı hava temizleyici bulunmaktadır. Bununla birlikte, bu birimler, tasarım gereği, bazılarını azaltmada yalnızca kısmen etkilidir. Sistem tarafından yakalanan veya çekilen ve tüm hava boşluğunu gerçek zamanlı olarak tedavi etmede etkili olmayan hava kaynaklı patojenler. Ayrıca, bu çözümlerin hiçbiri yüzey virüslerini veya kirleticileri ele almaz. Bi-polar iyonizasyon gibi diğer cihazlar, CDC ve ASHRAE tarafından belirtildiği gibi şüpheli sonuçlara sahiptir. Yeni koronavirüs - tipik olarak 0,06 ila 0,14 mikron aralığında - HEPA gibi sınırlayıcı yakalama tabanlı filtreye ihtiyaç duymadan

Aerus’un sonuçları, Amerika’nın COVID-19’a karşı mücadelesinde önemli bir rol oynamaktadır. Aerus İcra Kurulu Başkanı Joe Urso, teknolojimiz, yüzeylerde ve havada SAR-CoV-2 virüsünün iç mekanlarındaki maruziyetini en aza indirme potansiyeline sahiptir ”dedi. "Verilerimizin etkinliği, daha önce bildirilen diğer RNA ve DNA virüs verilerimizle tutarlıdır ve saflaştırma sistemlerimizde kullanılan ActivePure Teknolojisinin hem yüzey hem de hava yoluyla taşınan patojenlerde kullanılabilen en hızlı etkili dekontaminatör olduğunu ve sürekli çalıştığını doğrulamaktadır. / 7 ve dolu alanlarda güvenle. ActivePure Teknolojisi saflaştırma çözümlerimizle bu önemli COVID-19 dezenfeksiyon sonuçlarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

ActivePure Technology hava ve yüzey dezenfekte ve arındırma sistemi, kimyasal veya ozon kullanılmadan, dolu alanlarda gerçek zamanlı olarak yeniden kontaminasyonu ve çapraz kontaminasyonu en aza indiren mevcut en güvenli, en hızlı ve en güçlü yüzey ve hava temizleme teknolojisidir. Bir kez inaktive edildikten sonra, patojenler güvenli ve inert yan ürünlere indirgenir. ActivePure Technology, Sertifikalı Uzay Teknolojisi'dir ve 2017'de Uzay Teknolojisi Onur Listesi'nde bir aday olarak onurlandırılmıştır; Son otuz yılda başlatılacak olan 75 teknolojiden 1'i.

Patentli ActivePure Teknolojisine sahip Aerus Hidroksil Püskürtücü, SARS-CoV-2 koronavirüs ve diğer kirletici maddelerin 20.000 fit kareye kadar büyük, işgal edilmiş kapalı alanlarda azaltılması için tasarlanmış, bağımsız bir taşınabilir hava ve yüzey temizleme sistemidir. ABD'de tasarlandı, tasarlandı ve üretildi.

ActivePure Teknolojisi, hem taşınabilir hem de her ortam için kurulmuş 70'in üzerinde Aerus ürününde mevcuttur ve sınırlı sayıda şirket tarafından satılmaktadır.

Aerus, Ar-Ge programlarının bilimsel bütünlüğüne bağlıdır ve rapor edilen bulgularının bağımsız, kontrollü laboratuvar testleri yoluyla dikkatli bir şekilde doğrulanmasına büyük yatırım yapmıştır.

AERUS'UN AKTİVEPURE TEKNOLOJİSİ HAKKINDA:

Aerus, sağlık hizmetleri, eğitim, ticari ve kamu tesisleri, konaklama ve konut uygulamaları için aktif, sürekli yüzey ve hava temizleme sistemlerinde dünya lideridir. Aerus, patentli ActivePure Teknolojisinin dünya çapında tek sahibidir. şimdiye kadarki en güçlü hava ve yüzey arıtma teknolojisi keşfedildi ve kendi sınıfında Uzay Vakfı tarafından Sertifikalı Uzay Teknolojisi olarak tanınan ve 2017 yılında Uzay Vakfı Onur Listesi'ne dahil edilen tek teknoloji. ActivePure Teknolojisi, orijinal olarak geliştirilen teknolojiye dayalı olarak Aerus tarafından tasarlandı. NASA tarafından. Erken aşama NASA tasarımlarından gelişen ActivePure Teknolojisi, tüm iç mekan yüzeylerinde ve havadaki kirletici madde sayısını hızlı, proaktif ve sürekli olarak en aza indirir. Sistemler mikroskobik altı hidroksiller ve iyonlar, ActivePure Molekülleri üretirler. kontaminantlar temas halinde, RNA ve DNA virüsleri, bakteriler ve küf gibi hastalıklara maruz kalmayı azaltır. Bağımsız bilimsel veriler, patentli ActivePure Teknolojisinin şimdiye kadar keşfedilmiş en güçlü hava ve yüzey temizleme çözümü olduğunu ve yüzey mikroorganizmalarını ve havadaki kirleticileri% 99'dan fazla azalttığını defalarca göstermektedir. Tüm dünyada sergilenen Aerus ActivePure rozeti, iç mekanda 7/24 kesintisiz yüzey ve hava koruması olduğu için içinizin rahat olmasını sağlar. 2020'de Aerus Medical ActivePure ile Guardian, FDA Sınıf II Tıbbi Cihaz olarak tescil edildi ve onaylandı. Diğer birçok teknolojiden farklı olarak ActivePure, iç mekanlarda insanlar tarafından işgal edildiklerinde güvenle, hızlı, sürekli ve güvenli bir şekilde patojenlere maruz kalmayı azaltır. Patentli ActivePure Teknolojisi, ABD'de tasarlanmış, tasarlanmış ve üretilmiştir ve Aerus Holdings, LLC'nin bir bölümüdür.

AERUS HAKKINDA:

1924'ten beri, Aerus Holdings LLC (eski adıyla Electrolux Corp. USA), Kuzey Amerika'da ve dünya çapında 70'den fazla ülkede en sağlıklı iç mekan ortamlarını yaratmak için en son teknolojileri ve benzersiz hizmeti sağlamaya kendini adamıştır. Bu süre boyunca, Aerus ürünleri 50 milyondan fazla işyerinin ve evin korunmasına yardımcı oldu ve Smithsonian'da onurlandırıldı. Aerus şirketler ve markalar ailesi Aerus, Beyond by Aerus, Vollara, ActivTek, Aerus Enterprise Solutions ve AirScrubber by Aerus'u içerir. ActivePure Teknolojisi, orijinal olarak NASA tarafından geliştirilen teknolojiye dayalı olarak Aerus tarafından tasarlanmıştır.

Son Yazılar